dimecres, 15 d’octubre del 2014

El I Festival Iberoamericà de Literatura Infantil i Juvenil homenatja Montserrat del Amo


La tasca d’escriptors, iŀlustradors, editors, docents, llibrers i bibliotecaris és fonamental a l’hora de crear noves generacions de lectors, mitjançant una arma bàsica: la literatura infantil i juvenil.


Per a reconèixer aquesta tasca, el passat 8 i 9 d’octubre, es va celebrar a La Casa d’Amèrica de Madrid, el I Festival Iberoamericà de Literatura Infantil i Juvenil.



Dues jornades plenes d’activitats com ara teatre, cinema i coŀloquis dirigits a estudiants, taules rodones i trobades literàries. I com a colofó, a la clausura del festival, un homenatge a l’escriptora Montserrat del Amo.


Montserrat del Amo és una escriptora espanyola de literatura infantil i juvenil, amb més de 50 obres publicades, escriu des de l’any 1948 i ha rebut nombrosos reconeixements i premis al llarg de la seva carrera, d’entre els quals volem destacar el Premi de Literatura Infantil i Juvenil Cervantes Chico, que se li va concedir el 1993 per tota la seva trajectòria.


A Queralt Edicions ens sentim molt orgullosos de comptar amb una escriptora de la talla de la Montserrat del Amo, com a autora d’un dels nostres llibres dins de la coŀlecció «Lectura Comprensiva». El títol és: Animal de companyia, llibre que va ser anomenat i destacat a l’homenatge que se li va retre al festival.



Es tracta d’un llibre basat en el realisme social, que ensenya valors tan essencials com ara l’amor, l’ajuda i l’amistat. Una obra que, a part de ser entretinguda i amena pel nen o nena que la llegeix, inclou aquests valors pedagògics tan importants a la infantesa. Us en recomanem molt ferventment la lectura.

Enhorabona, Montserrat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada