dimarts, 18 de novembre del 2014

20 de novembre, Dia Internacional de la Infància





Com cada any, el 20 de novembre se celebra el Dia Universal de la Infància, també anomenat Dia Universal del Nen. L’any 1954, l’Assemblea General de les Nacions Unides va recomanar que els països instituïssin un Dia Universal de la Infància. 

L’Organització de les Nacions Unides (ONU) va triar el 20 de novembre, ja que aquest dia de l’any 1989 es va aconseguir arribar a un acord sobre el text final de la Convenció dels drets de l’infant. Trenta anys abans, també un 20 de novembre, s’havia signat la Declaració universal dels drets de l’infant. Per tant, aquest any 2014 celebrem el 25è aniversari de la Convenció dels drets de l’infant.




És una data que ens fa recordar que un infant no és només un ésser vulnerable, que necessita la nostra protecció i cura, sinó que també és una persona que té drets: com per exemple el dret a l’educació, sigui quin sigui el lloc on hagi nascut.


Des de Queralt Edicions, com a editorial de material per a l’educació infantil i primària, ens prenem molt seriosament aquest dret que tenen tots els nens i nenes a l’educació i pensem que aquesta educació no podria dur-se a terme sense la lectura i, sobretot, sense una bona comprensió d’allò que es llegeix.




Fins i tot quan els nens i nenes són massa petits per a llegir, nosaltres, els adults, podem llegir-los històries o contes, amb l’objectiu de despertar-los l’interès per la màgia de la lectura.

A la nostra editorial podreu trobar una multitud de materials i de lectures, perquè els nens i nenes les llegeixin o perquè algun adult els les llegeixi, les quals, a més de ser molt entretingudes i divertides, tenen un alt contingut pedagògic i didàctic que fa que els més petits no deixin d’aprendre i d’augmentar la seva formació.




A la pàgina web de Queralt Edicions podreu trobar tot el que us oferim amb aquest propòsit: l’EDUCACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada