dimarts, 23 de desembre del 2014

Queralt Edicions us desitja un bon Nadal



Ja estem immersos en les vacances nadalenques, els nens i les nenes ja no van a l’escola i tenim l’agenda plena de compromisos: visites als amics, reunions i àpats familiars, compres d’última hora… Però tota aquesta bogeria i aquests horaris frenètics es veuen recompensats amb la il·lusió i la màgia que aquestes festes desperten a tots els petits.



És moment de compartir el nostre temps amb ells, menjant plegats, fent llargs passejos per les diverses ciutats il·luminades, cantant nadales i gaudint d’activitats de tota mena que durant el dia a dia no hem tingut temps de compartir amb els fills.



És per això que, un cop més, des de Queralt Edicions us animem a compartir amb els fills o amb qualsevol nen o nena del vostre entorn, la magnífica activitat que un llibre ens aporta: la lectura. Llegir un llibre als més petits o fins i tot compartir un espai comú, mentre cadascú està immers en la seva lectura, són activitats que aquests dies festius ningú no pot deixar de compartir i experimentar.



A la nostra pàgina web podreu trobar les millors lectures perquè els vostres fills puguin gaudir aquest Nadal i la resta de l’any. Us animem a fer-los una ullada, segur que us encantaran i a ells encara més.


Molt bones festes a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada