divendres, 25 de setembre del 2015

Queralt Edicions ajuda a educar en valors


L’escola pública Marqués de Santillana, a la ciutat de Palència, ha estat el centre escollit per a inaugurar de forma testimonial el curs escolar per part de la reina Letizia.

És un centre petit que destaca pels programes d’atenció a la diversitat, a les minories ètniques i als alumnes amb necessitats especials. 





En el seu discurs, la reina Letizia ha apel·lat a una educació basada en la qualitat i en la igualtat d’oportunitats, atenent a la diversitat i a la integració, recolzant-se en els valors morals que han d’anar sempre més enllà d’allò que és material.

Valors com ara l’amistat, el respecte, la tolerància, la bondat, la perseverança, la comprensió, la responsabilitat… entre molts altres, són els valors essencials per a un desenvolupament sa dels infants i els ajudarà a conviure de millor manera i a sentir-se bé en l’ambient en el qual es trobin.

A Queralt Edicions no podríem estar més d’acord amb una educació basada en aquests valors, i és per aquesta raó que tots els nostres materials contenen valors afegits a allò que pot ser una ensenyament pedagògic.

Des dels nostres llibres de «Lectura Comprensiva», passant per la nostra coŀlecció de «Els contes de l’Aleix i en Rampó», que combina valors i centres d’interès, i acabant amb els llibres del «Ratolí Blanc», tots els nostres materials contenen valors ètics i morals bàsics per a l’educació dels nostres fills i filles.








Tots aquests materials i molts més els podeu veure i consultar a la nostra pàgina web: www.queraltedicions.com


Educar en valors aconseguirà que un nen o nena pugui viure una vida sana i saludable, tant en el seu entorn escolar com en el familiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada