dijous, 8 d’octubre del 2015

Què recordem del curs anterior?



Des de l’inici del curs, els centres escolars han anat realitzant, als alumnes de primària, unes proves inicials anomenades «avaluació inicial». Aquestes proves serveixen per a orientar el professorat sobre el coneixement dels continguts treballats en el curs anterior i establir així un punt de partida per a desenvolupar els del curs que ara comença.

L’estiu és una època de descans i distracció, però si els nens i nenes no repassen el que han après durant el curs, el més probable és que quan comenci el nou curs hagin oblidat molts dels continguts apresos.

Ara és quan el professorat pot fer més sòlida la base sobre la qual construir nous coneixements, posant tots els alumnes a un mateix nivell.





Els quadernets de Queralt Edicions es poden utilitzar de manera general en tots els nens i nenes i també de forma individualitzada com a material complementari i de repàs en funció de les carències de cada alumne.

Les «Matemàtiques bàsiques» de Queralt Edicions abracen tota l’educació primària, des de primer fins a sisè. El fet de ser quaderns monotemàtics, clars i atractius, amb moltes i variades activitats, els converteix en els millors materials del mercat per a l’aprenentatge de les matemàtiques. Podeu veure’n un exemple a l’enllaç.






Tenim la solució als problemes que puguin sorgir a l’aula, ara és el moment de treballar aquestes dificultats i així aconseguir que els alumnes estiguin a un mateix nivell i puguin treballar a la classe, d’una manera més harmoniosa i eficaç.


Pots demanar mostres gratuïtes posant-te en contacte amb nosaltres: queralt@queraltedicions.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada