divendres, 15 de gener del 2016

La Lectura Comprensiva a tercer i quart de primària


A tercer i quart curs de primària es comencen a introduir els textos acadèmics a les escoles, fragments que tracten temes que ja no resulten familiars als estudiants i que presenten estructures més complexes. Molts alumnes tenen dificultats per a superar aquest repte, no ho fan de forma espontània. Cal que el professorat els orienti i els marqui els passos que han de seguir, mitjançant el material adequat per a una comprensió correcta del text, la comprensió lectora.

Ens trobem en els cursos clau de primària, els alumnes ja comencen a tenir més maduresa acadèmica i és el moment indicat per a seguir consolidant la seva comprensió quan llegeixen els textos que se’ls presenten.

La Lectura Comprensiva de Queralt Edicions és el material adequat per a obtenir uns bons resultats en la comprensió d’una lectura.

A continuació us mostrem les lectures corresponents a aquests dos cursos de primària, tercer i quart. Clicant en cada imatge podreu veure una mostra de cadascun.





Per a una informació més detallada podeu consultar la nostra pàgina web o podeu trucar per telèfon directament a l’editorial. Us podem facilitar mostres del material perquè el professorat el pugui avaluar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada